Добредојдовте во Appsdorado!

Appsdorado е вашата платформа за најновите апликации на Android.
Ние ја овозможуваме најдобрата забава на Android каде што можете да уживате во најпопуларните апликации достапни на допир на прстите.

Услугата е достапна само за уреди на Android.
Претплатата изнесува 236 ден. неделно, 59 ден./СМС, 4 СМС неделно.

За дополнителна помош, јавете се на: 023207778.
Можете да контактирате со нас на следнава е-пошта: [email protected]
Не заборавајте да го наведете вашиот моб. телефон доколку сакате да ја откажете претплатата од нашите услуги.
За информации како да ја откажете претплатата, посетете го делот НПП.