Добредојдовте во Appsdorado!

Appsdorado е вашата платформа за најновите апликации на Android.
Нашите апликации се забавни, лесни за употреба и ќе ви го олеснат животот. Апликациите покриваат широк спектар на жанрови, како забава, љубов, откритија, продуктивност, животен стил, патување, спорт, социјален живот и многу повеќе. 5 пати неделно ние лично ги избираме и потенцираме најдобрите апликации за вас. За мал надомест, ќе можете да пристапите и да ги преземете нашите апликации за да откриете богати, иновативни содржини за вашиот уред со Android.

Appsdorado им нуди на корисниците на Android пристап до повеќе од 90 апликации. Сите 13 категории на апликации се освежуваат 5 пати неделно. Со претплата на услугите на Appsdorado, корисниците добиваат неограничен пристап до сите апликации во порталот Appsdorado.

Апликации